Wijn Proeven

Onderstaand vind je uitleg over wijnproeverijen die Cantina Del Vino aanbiedt.  De wijnen worden voor je persoonlijk geselecteerd en aangepast aan je wensen. Wij bieden verschillende pakketten aan, zo heb je als beginnende wijndrinker een basis proeverij om je wijnkennis verder uit te bereiden. Mocht je meer complexiteit willen kies dan voor onze luxe tastings. 

 

Voor een luxe avond op maat met bijpassende luxe hapjes selecteer je onze Deluxe tasting waar een top selectie wijnen voor je klaar staat.

Screenshot 2020-05-23 at 17.09.49.png

Basic Tasting

Drink je graag wijn en wil je je horizon verbreden kies dan voor ons basis tastingpakket inclusief bijpassende hapjes.

24,95 p.p

Boek nu!
Screenshot 2020-05-23 at 18.08.04.png

Luxe Tasting

Exclusief pakket van vijf luxe wijnen met bijpassende hapjes.  In overleg met je kunnen wij een speciale invulling geven qua wijnen en bijpassende hapjes.

32,95 p.p

Boek nu!
Screenshot 2020-05-23 at 18.14.26.png

Deluxe Tasting

Laat je verrassen door een overweldigende avond met speciaal voor u geselecteerde wijnen incl. bijpassende luxe hapjes. Je geniet van hier van een door ons samengestelde top selectie van wijnen!

52,95 p.p

Boek nu!
French Wine

Teamuitje

Een wijnproeverij als teamuitje?  Dat kan!  Bij Cantina del Vino bieden we je een proeftafel met wijn en/of bier aan om samen met je collega's van te genieten. Natuurlijk geserveerd met bijpassende hapjes.

Offerte Op aanvraag

Wedding Table

Feesten en Partijen

Een proeftafel op een van je feesten of partijen, bruiloft of vrijgezellenfeest? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jou feest tot een succes te maken.  Je kunt van wijntafel tot compleet verzorgde drankentafel!

Offerte Op aanvraag

Wine Deliveries

Relatiegeschenk

Je relaties bedanken voor een mooie samenwerking het afgelopen jaar?  Of die collega feliciteren met een mooie deal?
Met een van onze relatiegeschenken heb je keuze uit een breed scala wijnen en bubbels.

Offerte op aanvraag