top of page

Wijn Proeven

 De wijnen worden voor je persoonlijk geselecteerd en aangepast aan je wensen. Wij bieden verschillende pakketten aan, zo heb je als beginnende wijndrinker een basis proeverij om je wijnkennis verder uit te bereiden. Mocht je meer complexiteit willen kies dan voor een van onze luxe tastings. 

 

Voor een luxe avond op maat met bijpassende luxe hapjes selecteer je onze Deluxe tasting waar een top selectie wijnen voor je klaar staat.  

Ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeesten en feesten en partijen kun je bij ons terecht. Van drankentafel tot volledig verzorgde avonden.

Screenshot 2020-05-23 at 17.09.49.png

Basic Tasting

Drink je graag wijn en wil je je horizon verbreden om net iets meer te weten over wijn kijk dan eens naar onze basis proeverij. Altijd geserveerd met een heerlijke glas bubbels

27,50 p.p

Boek nu!
Image by krakenimages

Luxe Tasting

Exclusief pakket van vijf luxe wijnen met bijpassende hapjes.  In overleg met je kunnen wij een speciale invulling geven qua wijnen en bijpassende hapjes/gerechtjes.

34,95 p.p

Boek nu!
Screenshot 2020-05-23 at 18.14.26.png

Deluxe Tasting

Laat je verrassen door een overweldigende avond met speciaal voor u geselecteerde wijnen incl. bijpassende luxe hapjes. Je geniet van hier van een door ons samengestelde top selectie van wijnen!

57,50 p.p

Boek nu!
Glasses of wine

Teamuitje

Een middag vullend programma teambuilding met aanvullend een wijnproeverij? Dat kan!  Wij bieden trainingen aan gebaseerd op wijn en teambuilding. 

Offerte Op aanvraag

Wedding Table

Feesten en Partijen

Een proeftafel op een van je feesten of partijen, bruiloft of vrijgezellenfeest? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jou feest tot een succes te maken.  Je kunt van wijntafel tot compleet verzorgde drankentafel! Ook proeverijen op locatie behoren tot onze mogelijkheden

Offerte Op aanvraag

Wine Deliveries

Relatiegeschenk

Je relaties bedanken voor een mooie samenwerking het afgelopen jaar?  Of die collega feliciteren met een mooie deal?
Met een van onze relatiegeschenken heb je keuze uit een breed scala wijnen en bubbels.

Offerte op aanvraag

bottom of page