top of page
Wine Shop
Screenshot 2020-06-02 at 07.56.51.png

Wie ben ik?

Al jaren ben ik fan van wijn. Dit is ooit begonnen toen ik mijn passie voor koken ging combineren met wijn. Ik was meteen verkocht!  Of het nu een goede risotto is met een mooie Sauvignon Blanc of een gegrilde steak met een Argentijnse Malbec, het vinden van de juiste combinatie van wijn en spijs is voor mij het mooiste moment van de dag.

Vanuit deze gedachte ben ik begonnen met Cantina Del Vino, omdat ik jou ook wil laten ervaren dat mooie wijnen een uitstekende toevoeging zijn aan maaltijden of gewoon voor lekker thuis op de bank. Ik ben Jorick, 32 jaar en inmiddels al een tijdje trotse vader van een prachtige dochter.


Mijn passie voor wijn is inmiddels dus dusdanig doorgeslagen dat ik mijn eigen wijnbedrijfje ben begonnen waar ik jullie graag kennis mee laat maken. Wil je meer weten over mij of een samenwerking starten. Stuur me dan even een mailtje of een belletje. 

Mijn visie op wijn

Liefde voor de wijnstok, passie voor het land en de mens achter de vaten en flessen. Haal je neus van het glas en besef en geniet vooral van al het moois dat er wordt gemaakt.  Samen,  zoals we dit zo graag doen.   
Genieten met passie. Liefde voor het glas, de wijn, het terroir en de wijnmaker.  Salute!

bottom of page