Cantina Del Vino introduceert;   “Dank-je-wel” Kerstpakket

Door de Corona maatregelen was ook ik een van de mensen die thuis moest werken. Ineens werd mijn woonkamer mijn kantoor en had ik een set extra ogen nodig om mijn dochtertje in de gaten te houden. Tijdens een van die dagen thuiswerken hoorde ik de brievenbus klapperen en het bleek dat daar een pakketje tussen zat dat ik niet besteld had. Het was een pakketje van mijn werkgever:  Bedankt voor het harde werk in deze lastige periode, je bent een topper!
Een mooi gebaar van mijn werkgever vond ik, om aan zijn personeel te denken die nu ineens met een flinke omschakeling te maken kreeg en thuis moest werken.

 

Er is een grote kans dat jij ergens dit jaar in hetzelfde schuitje hebt gezeten, thuis aan het werk. Of misschien ben jij een van de zorgtoppers die keihard werken om de Corona patiënten te verzorgen. In bijna ieder beroep hebben we dit jaar wel te maken gehad met veranderingen. Een bedankje zoals ik dat heb gekregen doet je dan wel goed.

 

Nu we dichterbij het einde van het jaar komen heb ik bij Cantina Del Vino gekeken hoe ik zelf een “Dank-je-wel”-pakket vorm kan geven. Een pakket voor werkgevers die een gebaar willen doen naar hun werknemers als bedankje en voor de feestdagen.
 

Jij als werkgever kunt daarom kiezen uit twee verschillende wijnpakketten:
 

  • Een pakket met authentiek bewaarkistje en twee heerlijk wijnen, een Valpolicella (Rood), Zachte en krachtige wijn die geurt naar rijp rood fruit en een Ribolla Gialla (Wit), een inheemse Italiaanse druif gerijpt in betonnen vaten die de aroma’s van witte bloemen en citrus draagt. 

  • Of een mandje met drie flessen wijn, namelijk de Valpolicella, Rosato en de Friulano.  De valpolicella is een zachte en krachtige wijn die geurt naar rijp rood fruit, de rosato een echte feest en eet rose waar rijpe aardbeien de boventoon hebben in de geur en de Friulano, complexe frisse wijn met citrus tonen en een salie tintje.  
     

Voor de kerstspecial heb ik er voor gekozen om ook een recept bij de wijnen toe te voegen voor wat extra inspiratie voor de feestdagen.

 

Heb je interesse in een van onze “Dank je wel” kerstpakketten of wil je graag meer informatie neem dan contact met mij op en kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

Met een wijngroet,

 

Jorick

© 2020 by Jorick Wimmers /  Cantina Del Vino