Druivensoorten

Pinot Nero
Rosso Anfora

Merlot

Cabernet

Canapa

Chardonnay

Tai (Tocai)
Malvasia

Logo A Mi Manera

A Mi Manera, een wijnmakerij uit Lison di Portogruaro in de provincie Venetie.  Gelegen in het Lison DOC. A Mi Manera heeft een productie

capaciteit van 50.000 flessen per jaar. 

Inheemse en internationale druiven kenmerken de persoonlijkheid van Toni Bigai.  Samen met zijn zoon Carlo op zoek naar de uitblinkers in de wijn. 

De wijnen worden niet alleen in Bariques gerijpt maar ook in Betonnen vaten en Anphora. Dit kenmerkt tevens de erfenis van het oude Italie waar meer gebruik werd gemaakt van de betonnen vaten.

De wijnen zijn eenvoudig te drinken maar hebben ook zeker karakter van de wijnmaker.  Je schenkt een glas in, ruikt de intense tonen die de wijnen kenmerken en geniet van de volle smaken die de wijn meebrengen.  Het glas dat je drinkt nodigt uit voor een volgend glas.

Unieke wijnen die je dagelijks zou kunnen nuttigen die de kenmerken van de wijnmaker perfect weergeven. "A Mi Manera" staat voor op mijn manier, de manier waarop Toni Bigai zijn wijnen maakt.

© 2020 by Jorick Wimmers /  Cantina Del Vino